Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Nasza szkoła z lotu ptaka
Podczas lekcji

Ochrona danych osobowych

Drukuj

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych - pobierz

Oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych - pobierz

Klauzula informacyjna dla kandydata na pracownika – proces rekrutacji - pobierz

 

Dyrektor Szkoły Podstawowej nr 321  w Warszawie informuje, że w placówce funkcjonuje szczególny nadzór nad pomieszczeniami szkoły oraz terenem wokół niej w postaci środków technicznych umożliwiających rejestrację obrazu (monitoring).

 

 

Treść klauzuli, którą trzeba zamieszczać na CV w przypadku aplikowania do pracy w SP321.

Zapoznałem/łam się z klauzulą informacyjną dla kandydatów do pracy w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 7 w Warszawie oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2016 r., poz. 992) oraz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.)

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu przyszłych rekrutacji w ZSP 7 zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2016 r., poz. 992) oraz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.) w okresie roku od przesłania swoich dokumentów aplikacyjnych.

Thursday the 17th. | Wszelkie prawa zastrzeżone | Programowanie PEPE99.COM
Copyright 2012

©

Template © |